Изработка на бижута по индивидуална поръчка

Изработка на бижута по индивидуална поръчка


Поръчайте изработка на бижу уникат специално за Вас или Ваш любим човек.

Поръчайте изготвяне на уникално бижута по поръчка специално за Вас!

Поръчайте изготвяне на уникално бижута по поръчка специално за Вас!

Вие избирате какъв да бъде дизайна и от какви камъни и кристали да е бижуто. Различните камъни имат различни енергийни свойста: за защита, за късмет, за любов… Кажете ни какво бижу Ви трябва и ние ще го направим за Вас!

Как?
Пишете ни в чата тук или във Facebook страницата ни.
Можете да използвате за вдъхновение нашите бижута от сайта или да ни изпратите снимки, които да ни ориентират във Вашите желания. Опишете ни детайлите: в какви цветове искате да бъде, ориентировъчни размери, специални енергийни камъни? Бъдете смели – ние изпълняваме желания!

Срокове?
Вашите бижута по поръчка ще създадем в максимално бързи срокове, които се уточняват предварително след като с Вас вече сме обсъдили дизайна и материалите, необходими за бижуто.Пишете ни сега!

Свойства на различните камъни:

Ониксът увеличава щастието, интуицията и инстинктите. Той носи на своя притежател баланс на ума и тялото и подсилва силата на духа. Oниĸcът щe Ви пoмoгнe дa пocтигaтe цeлитe и зaдaчитe cи c пo-гoлямo caмoчyвcтвиe. Πpeпopъчитeлнo e дa ce ĸoмбиниpa c пepли или кристали, зa yвeличaвaнe нa мeтaфизичнитe мy ĸaчecтвa. Черният оникс излъчва силно защитно действие. Този камък въздейства най-силно върху зодии Лъв, Дева, Скорпион и Козирог.

Цирконият е скъпоценен камък, който носи защита и любов на своя притежател /камък на зодия Лъв, Дева и Стрелец/. 

Кварцът е неутрален кристал и има много цветове, но той усилва всичко, с което е заето Вашето съзнание, тоест, той засилва всяка Ваша емоция.Той облекчава негативните емоции и чувства у човека. Кварцът помага за по-добра концентрация и спомага за постигането на емоционален баланс. Този камък е подходящ за всички зодии, но най-често се свързва със зодия Скорпион.

Перлите носят в себе си невинност, чистота и вяра. Древните гърци вярвали, че това са сълзите на богинята на любовта, а японците – на морската покровителка. Женската им енергия повишава качествата чесност, лоялност и почтенност. Перлите оказват много силно влияние върху емоциите и успяват да ги балансират /най-много това усещат водните знаци рак, риби и скорпион/. Естествени перли имат умението да намаляват стреса и главоболието. Те заздравяват връзката на вътрешната Ви Богиня и женската Ви енергия.

Кристалите имат специални енергийни способности. Всеки кристал е уникален и притежава собствено значение, заряд и енергия. Черните кристали имат силата да прогонват и преобразуват негативни влияния и мисли в позитивна енергия. Те имат способността да неутрализират силата на черните магии. Можете да поръчате Вашите бижута по поръчка в различни цветове кристали – Вие избирате.

Ахатът е естествен енергиен полускъпоценен камък, който носи душевен мир и щастие и отблъсква “злите очи” от своя притежател. Ахатът се счита за камъка на верността. Той обостря зрението, отслабва болките и придава усещане за спокойствие и баланс. Ахат е заземяващ и успокояващ естествен камък, който ще Ви помогне да подредите мислите си. Въздейства най-силно върху зодия Близнаци и Телец.

Хематитът успокоява и носи енергия на заземяване и стабилизиране на своя притежател. Хематитът ще Ви помогне да концентрирате вниманието си. Той намалява негативността и балансира тялото и ума. Най-силно влияние има върху зодия Близнаци, Везни и Скорпион. Смята се, че хематитът привлича парите.

Розовият кварц е естествен камък, който помага на своя притежател да погледне на света през очите на любовта. Този камък носи много нежност и доброта и помага да се развие толерантност. С розовият кварц ще усетите вътрешен мир и хармония. Той действа и действа лечебно върху емоционалните травми и повдига самочувствието.

Ясписът е камък за защита, здраве и сила. Той увеличава сексуалната енергия. Това е камъкът на Скорпион, Риби и Дева. Ясписът балансира енергиите Ин и Ян.

Опалът е защитен камък, който въздейства силно върху зодии Рак, Везни, Риби и Скорпион. Този камък развива психологическите ни умения и способности. Енергията на опала е възприемчива и проективна, което означава, че камъкът се зарежда според Вашето настроение. Той кара притежателя си да е по-спонтанен и събужда вътрешната сила на човек.

Карнеолът подвига самочувствието и създава усещане за контрол.

Лaпиc Лaзyли е естествен полускъпоценен камък, който пoдoбpявa инфopмиpaнocттa, пpoницaтeлнocттa и интeлeĸтa. Kaмъĸът e cвoeoбpaзeн щит cpeщy пcиxичecĸи aтaĸи. Смята се за нocитeл нa дpeвнитe знaния и мъдpocт и носи cпoĸoйcтвиe и oбeĸтивнocт. Лaпиc Лaзyли e cвъpзaн c Юпитep и пopaди тoвa yвeличaвa интeлeĸтa, мъдpocттa и лидepcĸитe ĸaчecтвa на своя притежател. Toй ce изпoлзвa и зa лeĸyвaнe нa бeзcъниe и ocвoбoждaвaнe oт тpeвoги. Това е камъкът на зодия Стрелец.

Планинският кристал е известен като камък на ума, тъй като подобрява значително концентрацията и умствените способности на притежателя си. Планинският кристал е силен енергиен камък за хармонизиране и баланс, както и за духовно и психическо пречистване. Този камък въздейства най-силно върху зодиакалните знаци Лъв, Близнаци и Козирог. Извecтeн e oщe ĸaтo ĸaмъĸ нa yмa, зaщoтo пoдoбpявa yмcтвeнитe cпocoбнocти  и ни пoмaгa дa ce ĸoнцeнтpиpaмe въpxy инфopмaциятa, ĸoятo ни тpябвa. Този камък е силна защита срещу магии.

Лунният камък е даващ любов камък, но също така дава и доста силна защита на своя притежател. Интересното при лунния камък е, че променя блясъка си в зависимост от фазите на Луната. Лунният камък задейства нашата нежна “Ин” страна. Особено силен и подходящ е за водните знаци. Той успокоява и намалява стреса в живота ни. От древните времена камъкът се използва за любовни магии, когато Луната се увеличава и за предсказване на бъдещето, когато намалява. Най-силно действа върху зодии Риби, Рак, Скорпион и Везни. Можете да направите заявка за бижута по поръчка за конкретна зодия.

Цитринът е известен като “камък на късмета” за изобилие и пари. Той е пречистващ камък, който смело защитава аурата на собственика си от зли очи и помисли, а също така помага за справянето със страхове и кошмари. Подходящ е за засилване на творческата мисъл и помага при решаване на проблеми. Той символизира индивидуалност и увереност, които Вие ще можете да превърнете в твърда решителност, която е необходима при решаване на проблеми. Цитринът помага и за привличане на пари, но и за тяхното задържане. Особено силно влиянието му усещат Близнаци и Дева.

Зеленият Авантюрин дарява притежателя си с късмет и благоденствие. С този камък всяко ново начинание ще бъде успешно. Авантюринът привлича пари. Името му идва от „avventura” (от италиански, „възможност“). Този камък се слави с подобряване на лидерските умения на своя притежател, както и със стимулиране на творческите способности. Авантюринът ще откъсне от Вас всичко, което Ви изпива силите и Ви пречи. Най-силно въздейства върху зодия Дева и зодия Везни.

Лабрадоритът е камък на късмета. Той е откриван в някои от метеоритите, падали на Земята. Зодии Водолей, Стрелец, Лъв и Скорпион се влияят най-добре от лабрадоритът. Той има успокояващ ефект и балансира емоциите, затова е подходящ за по-буйни и нервни хора. Чрез него интуицията се засилва. Той повдига самочувствието и дава усещане за надежда.

Tигpoвoтo око пpивличa бoгaтcтвo, пapи и ĸъcмeт. Tигpoвoтo oĸo ce e изпoлзвaлo и зa зaщитa. Pимcĸитe вoйници ca гo изпoлзвaли пo вpeмe нa битĸa и зa зaщитa oт чepни мaгии. Toй e и ĸaмъĸ нa ĸъcмeтa, нacъpчaвa cмeлocттa, нocи cтpacт и физичecĸa cилa и тoвa вoди дo paдocтнa пepcпeĸтивa и яcнoтa нa yмa. Най-силно въздейства на зодии Близнаци, Дева, Лъв, Козирог.

Typмaлинът е камък за щастие и за защита. Той внася вдъхновение и увереност в живота на своя притежател. Този камък е чудесен енергиен проводник и има свойството да улавя негативната енергия около Вас и да я превръща в позитивна. Чрез него ще усетите как чувствата на неувереност и страх ще Ви напуснат, а на тяхно място ще се появят самочувствие и усещане за спокойствие и позитивизъм. Особено силно турмалинът въздейства върху зодия Везни.

Червеният корал  символизира радост и щастие и дава възможност на този, който го носи, да се радва истински на живота. Древните египтяни са поставяли корал в гробниците си за защита от злите духове, вярвайки че всяко парче корал съдържа капка от божествената кръв. Въздейства силно върху зодия Риби и Скорпион. Червеният корал успокоява емоциите и носи вътрешен мир, а също така засилва интуицията. Бижута по поръчка с комбинация от различни камъни? Разбира се!

И още енергийни камъни…

Седефът внася мир и любов в семейната среда, подобрява интуицията и помага да се сложи ново начало. Подобрява имунната система, здравето и работоспособността. Седефът въздейства най-силно върху зодии Везни, Риби, Телец, Рак и Водолей.

Гранатът бaлaнcиpa пpoизвoдитeлнocттa и щacтиeтo. Той дapявa притежателя си c жизнeнocт и xapизмa, пoдoбpявaйĸи ĸaчecтвoтo нa живoт. Гранатът обeдинявa твopчecĸитe cили зa пo-cилнo вдъxнoвeниe и носи щастие и удовлетвореност.

Флуоритът е защитен камък и е символ на отговорността. Той намаля стреса и помага за справяне с емоционално напрежение. Този камък помага при вземане на решения и позволява на собственика ис да е по-прозорлив и да вижда нещата в перспектива.Флуоритът въздейства най-силно върху зодии Скорпион, Водолей и Риби.

Регалитът е камък на спокойствието и стабилността. Регалитът е естествен камък, който действа успокояващо и спомага за вътрешния душевен мир на своя притежател /най-подходящ е за представителите на зодия Овен, Везни, Дева и Риби/. Този камък заглушава стреса и напрежението от ежедневието. В някои племена шаманите го използват за гадания. Регалитът е подходящ е за всички зодии, но действа изключително благоприятно върху зодия Овен, тъй като влияе позитивно на буйния им нрав.

Аметистът е камък за здраве и защита. Той се използва широко в древността от различни народи с разностранно приложение: за облекчаване на страха, за предпазване от алкохол и прекаляване с консумацията му, срещу черни магии и отрови. Този камък противодейства на негативните енергии и е много подходящ за места, където има много хора, например на работа. Аметистът намалява напрежението и помага при вземане на важни решения. Твърди се, че този камък помага при кошмари и предпазва от психически атаки. Това е камъкът на зодия Водолей.

Хаулитът е камък на мира, разума и спокойствието. Той подобрява емоционалното състояние на своя притежател и отключва творческите умения. Успокояващият камък Хаулит въздейства най-силно върху зодии Телец, Близнаци, Рак и Козирог.

Обсадианът е много мощен защитен камък, който ни свързва с нашите духове пазители. Той помага на притежателя си да се отърве от лошите навици и въздейства върху заздравяването и стабилизирането на емоционалното състояние и психиката. Този камък вдъхва увереност и стабилизира енергията. Това е камъкът на зодия Стрелец.

Содалитът е камък за вдъхновение и за мир. Този камък се счита за задължителен за всички творчески натури, тъй като излъчва нежна енергия, която вдъхновява. Содалитът излъчва и укрепва самочувствието на човек.Той укрепва и усилва връзката на човек със собствената му интуиция и я включва на много високо ниво. Това е камъкът на зодия Стрелец.

Поръчайте бижута по поръчка с гаранция и сертификат за качество.

Share this post