КАКВО ДА ОБЛЕЧЕМ В НОВОГОДИШНАТА НОЩ 2020?

КАКВО ДА ОБЛЕЧЕМ В НОВОГОДИШНАТА НОЩ 2020?

Празничните тоалети за всичките зодии: сега знам как да посрещна 2018 година!

Астролози препоръчват на всичките зодии да посрещат година на Землено Куче облечени изискано, хармонично, допълнени със строги украшения… хубаво е да се избират следните цветове: жълто, оранжево, златисто, черно и цвят горчица, за всека зодия е индивидуално.

Платовете и материалите на облеклата и аксесоарите трябва да се бъдат от натуралните, обърнете внимание на коприна, кадифе, атлас и лен.

За да стои образът завършен, астролозите съветват тоалетът да бъде допълнен с изящни аксесоари: чантички с бляскави детайли, бижутерия или със скъпоценни камъни или от висококачествени бижута изработени от кристали или полускъпоценни камъни. 

Тоалети за Нова година

1.    Овен
Овните най-добре изберат жълт и черен вариант за празнично облекло. Жените от тази зодия хубаво е да се откажат от дълбоките деколтета. Бъдете една идея по-скромни тази вечер и добронамереното Куче ще ви награди стократно!

1.       Телец

     Телците през новогодишната нощ не трябва да се страхуват да експериментират: смело изберете ярко облекло по вкуса си. Прецизно изберете аксесоари, астролозите съветват Телците да обърнат внимание на големи кръгли обеци.

1.      Близнаци

     Тази зодия заслужава да избере тоалет в зелено или синьо. Необходимо да се обмисли празничното облекло до най-малките детайли. За привличането на късмет хубаво е да се украси косата с лента от атлас в червен или златист цвят или с ярка шнола.

1.      Рак

     През 2018 година Кучето предоставя на Рака пълна свобода в избора на празничното облекло. Избери облеклото, което при сърце, и не забравяй да завършиш своя образ с изящни аксесоари. Обърни внимание на стилните клъчове, украсени с блестящи елементи и камъни.  

1.      Лъв

     На Лъва също му е позволено тази година да се отпусне и да избере тоалета си, който на тях им харесва. Единственото условие – аксесоарите да са сдържани. Разбира се, най-добре да се аксентира със златисти оттенъци. 

1.      Дева

     Девите важно е да избират ярки тоалети, обаче гримът им да бъде в меки и спокойни цветове. Изберете лаконични украшения, които подчертават красотата ви.

     Везни

     На колебливите и съмняващите се Везни, астролозите предлагат да посрещат Новата година в монохромно облекло. Обърнете внимание на рокли в зелено, бледо синьо или оранжеви цветове. Задължително завършете образа си с ювелирни украшения от натурални камъни.

1.      Скорпион

     Скорпионите тази година трябва да изпъкнат. Избирайки яркото облекло, не забравяйте за аксесоарите. Това може да бъде изящна диадема, красива шнола с пера или едър пръстен на ръката. В никакъв случай не се притеснявайте, позволете си да блистаете в новогодишната нощ!

1.      Стрелец

     На Стрелците им се препоръчва да празнуват Нова година в непринудена атмосфера. Затова жените могат смело да слагат къси поли и да демонстрират привлекателното деколте.

1.      Козирог

     Астролозите съветват на Козирози да избират облекло в жълт или златист цвят. Заслужава да се постави акцент върху поддържаните ръце и красив маникюр. Аксесоарите най-добре да се избират сдържани, избягвайки кича, който няма да се хареса на Кучето. 

    Водолей

    Водолеите, отивайки по магазини в избора на празничното облекло, могат да пробват дълги поли, костюми с панталон и рокли с дълбоко деколте. Следва да се комбинират контрастните цветове. Ако вече си избрала скромно облекло тогава се погрижи аксесоарите да бъдат ярки и впечатляващи. 

1.      Риби

     За тази зодия ще е подходящ всеки стил, обаче облеклото непременно трябва да бъде ново. Обърнете внимание на дрехи в синьо, виолетово или червено. При избора на облеклото непременно изхождайте от емоционалното си състояние.

На вашите приятели също ще им е интересно да разберат за такъв необичаен хороскоп! Не забравяйте да споделите тази статия с тях.

Автор: Виктория Поплавская

Share this post