ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се съхранява. Това изявление е достъпно от нашата начална страница и от най-отдолу на всяка страница на този сайт.

Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре.

В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние можем така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.

Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси, ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние можем да използваме Вашата информация, за да Ви:

  • помогнем при попълване на поръчка;
  • информираме отностно продукти или услуги;
  • да предоставим услуги и поддръжка;
  • известим за нови услуги или други ползи;
  • предоставим персонализирани промоционални оферти;
  • изберем съдържание, което да Ви бъде показано;

По всяко време имате възможност чрез контактната форма да заявите желанието си да не получавате известия от нас.

Рекламации

Законът за защита на потребителите дава право на потребителя да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им, без да плаща неустойка, при условие че не е нарушена цялостта на опаковката и е запазен добрият търговски вид на стоката, спазвайки условията по чл.55 от ЗЗП.

Ако потребителят реши да върне стоката, без ясна причина, куриерската услуга за транспорта до нас ще бъде за негова сметка.

Всички права на потребителя, цитирани в ЗЗП важат и в интернет магазин diabijou.bg.

При получаване на пратката, задължително проверете съдържанието на пакета за нарушаване на вида на опаковката и съответствие на продукта със заявката.

Дрехите предлагани от ДиА Бижу се правят изключително по индивидуална мярка на всеки клиент. В случай, че клиентът решава да завърне изработената за него дреха той заплаща 30 лв., които са необходим разход за корекция на дрехата. 

ДиА Бижу ЕООД не носи отговорност за неправилно посочените размери. Всичките разходи по корекция и транспорт се поемат от клиента. 

В случай на възникване на спорове или неуредени въпроси, които не са упоменати в Общите условия, потребителят има право да отправи възникналите въпроси към нас на посочения за връзка адрес. Въпросите ще бъдат разрешавани според разпоредбите на действащото българско законодателство в дух на коректност и добронамереност.

Екипът на diabijou.bg Ви пожелава приятно пазаруване.