Индивидуални дамски ключодържатели ръчна изработка | Ключодържатели по твой дизайн на хубави цени | Изработка на уникални ключодържатели | DiA Bijou Handmade in Bulgaria

Дамски ключодържатели ръчна изработка

Обичате ли ключодържателите, скъпи дами и господа? Купували ли сте си скоро, а може би са ви подарили? Днес ще ви разкажем малко повече за модните тенденции при ключодържателите и за това как можете да се сдобиете с модел по ваше собствено желание.

Ключодържателите – прекрасен сувенир от вашето пътуване

През последните години с отварянето на границите, с безпроблемното пътуване в други държави, стана модна тенденция хората да носят ключодържатели от различни места, които са посетили и да ги подаряват на своите близки като по този начин поне мъничко ги правят съпричастни с невероятните места, които са имали честта да видят.

Ключодържателите се изработват от разнообразни материали

Има различни готини модели, които с радост правят ключовете ви красиви и можете с часове да им се радвате. Модните тенденции при ключодържателите са най-разнообразни. Правят се от кожа, от коприна, от камъни, стомана и дори от благородни метали. Има интересни модели. Ключодържателят е един интересен сувенир, до който се докосваме по няколко пъти на ден, тъй като той е до нашите ключове, които са връзката между външния свят и дома. Затова е много важно да си изберем атрактивен модел ключодържател, който винаги да ни радва. Колкото е по-ефектен ключодържателя, толкова и той ни създава добро усещане и повдига настроението ни. Всеки изящен сувенир е направен с цел да ни влияе благотворно, да придава изящество, блясък и красота на всеки наш ден.

Естествените камъни са хитът сред орнаментите при ключодържателите

Все по-често по ключодържателите се виждат и естествените камъни, които имат благотворно влияние на енергията и носят късмет на своя притежател. Поради тази причина много хора си купуват такива ключодържатели или подаряват на своите близки. Така те защитават дома си от негативни влияния като ключовете са именно символът на дома и когато защитните камъни са до ключовете това е една своеобразно благотворно влияние на мястото, където човек прекарва голяма част от живота си.

В нашия онлайн магазин ви предлагаме богато разнообразие от ключодържатели с естествени камъни – ахат, розов кварц, оникс, яспис, хематит, хаулит, планински кристал, обсидиан, аметист, флуорит, ахат, тигрово око и лунен камък. Ахатът има защитно свойство. Вярва се, че той стимулира аналитичността у човека и осигурява баланс между физическото и духовното му състояние.

Коприната е другата атрактивна иновация сред орнаментите при ключодържателите

При нас можете да откриете няколко модела ключодържатели, украсени с ахат и копринен пискюл. От дълбока древност коприната е един от най-изящните материали, добиван в Древен Китай. Ключодържател, изработен от коприна и естествен камък е стилен аксесоар за всяка дама и нейните ключове. Жената ще е по-интересна с ключове, които имат ефектен, хубав аксесоар. Ключодържателите в нашия онлайн магазин са ръчна изработка. Всеки камък е внимателно подбран, така че да стои стилно и да радва окото на своя притежател. Предлагаме луксозни модели, които ще придадат изящество на цялостната ви визия. Моделите са атрактивни и на достъпни цени.

Нашите ключодържатели лукс отключват вратата към всяко женско сърце

Скъпи господа, сега е моментът да спечелите сърцето на своята дама с един от нашите невероятно красиви модели. Нашите ключодържатели лукс ще отключат и най-трудно достъпното сърце.

Ако имате по-специални предпочитания, можете да ги споделите. Могат да бъдат направени ключодържатели по ваш дизайн, които да са бутикови и индивидуални. Сега е моментът да направите своята поръчка за желан от ваш модел. Уникалността, атрактивността и изяществото на този аксесоар са гарантирани от нас.

Предимства на ДиА Бижу:

  • Бърза доставка във всички градове: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе и други;
  • Високо качество на материалите;
  • Винаги актуални модели;
  • Възможност за индивидуална доработка на всяка модел;
  • и не само това.
Покажи:

Сравни продукт (0)

Бърз преглед

Ключодържател "Pink Passion"

23лв
Ръчна изработкаЕстествен камък - Ахат. Свойствата на камъка е да предпазва. Копринен пискюлГаранция 1 годинаБезплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" ..
Бърз преглед

Ключодържател "Red Passion"

23лв
Ръчна изработкаЕстествен камък - Ахат. Свойствата на камъка е да предпазва. Копринен пискюлГаранция 1 годинаБезплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" ..
Бърз преглед

Ключодържател "Blue Marin Passion"

23лв
Ръчна изработкаЕстествен камък - Ахат. Свойствата на камъка е да предпазва. Копринен пискюлГаранция 1 годинаБезплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" ..
Бърз преглед

Ключодържател "Love Passion"

23лв
Ръчна изработкаЕстествен камък - Розов кварц и Ахат. Свойствата на камъни са да предпазват и да привличат любов. Копринен пискюлГаранция 1 годинаБезплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" ..
Бърз преглед

Ключодържател ръчна изработка от полускъпоценни камъни "Седемте късмета"

39лв
При поръчка над 3 бр. ключодържателя "Седемте късмета" цена 29лв./бр.Ръчна изработкаЕстествени камъни - Оникс, Яспис, Хематит, Хаулит, Розов кварц, Планински кристал, Обсидиан, Аметист, Флуорит, Ахат, Тигрово око и Лунен камъкДължина 14,5 смОснова - стоманаГаранция 1 годинaБезплатна подаръчна опаков..
Бърз преглед

Ключодържател "Пазител"

34лв
Ръчна изработка Естествени камъни - Тигрово око, Авантюрин и Планински кристал.Стоманена плочка с изписана молитва "Отче наш" Дължина 12 см Основа - стомана Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"Влияние на камъните:Тигрово око - Защитава, предпазва..
Бърз преглед

Комплект Ключодържатели за двойка "Love is in the air"

40лв
Комплект Ключодържатели за двойка "Love is in the air"Ръчна изработка Естествени камъни в ключодържателите:"За Него" - Тигрово око, Содалит и Планински кристал."За Нея" - Розов Кварц, Планински Кристал, Тигрово ОкоСтоманени плочки с изписана молитва "Отче наш" на едната, на другата символ "Кръст" ..
Бърз преглед

Ключодържател ръчна изработка от полускъпоценни камъни "Black Gold"

49лв
Луксозен Ключодържател ръчна изработка от полускъпоценни камъни "Black Gold"Ръчна изработкаЕстествени камъни - Оникс и ХемамтитДължина 14,5 смОснова - стоманаЕлементи шнур в златно и среброГаранция 1 годинaБезплатна подаръчна опаковка1 точка по програма "Лоялен клиент"Въздействието на камъните:Оникс..
Бърз преглед

Ключодържател ръчна изработка от полускъпоценни камъни "Black Platinum"

49лв
Луксозен Ключодържател ръчна изработка от полускъпоценни камъни "Black Platinum"Ръчна изработкаЕстествени камъни - ОниксОснова - стоманаЕлементи лента в сребристоГаранция 1 годинaБезплатна подаръчна опаковка1 точка по програма "Лоялен клиент"Въздействието на камъните:Оникса увеличава щастието, инту..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
style="border-width:0" />