Дамски гривни от полускъпоценни и естествени камъни на добри цени онлайн | Ръчно изработени гривни от естествен камък с гаранция и доставка | DiA Bijou Handmade in Bulgaria

Ръчното изработени гривни от естествени камъни

Една дама да изглежда добре винаги, навсякъде и по всяко време е задача, която може с чиста съвест да се нарече изкуство. Умението правилно да съчетавате бижута като колиета, обеци, брошки, гривни от естествени или полускъпоценни камъни и пръстени е цяла отделна наука, в която е важно да не се повлияете от глобалните модни тенденции, а да се откроявате от останалите.

Този раздел е посветен на жените, които обичат модата и се стремят да допълнят облеклото си със стилни аксесоари. Всяко бижу се откроява по вид, материал на изработка, както и стил.

Гривните на 2017 година

Дамските гривни са моден аксесоар, без който не може нито една жена. Можете да изберете една гривна ръчна изработка, която най-много приляга на стила ви, без значение дали е малка, голяма, украсена с цветя, естествена кожа, шипове, с пайети или декорирана с полускъпоценни камъни. Модата на гривните през 2017 година не ви ограничава в избора. Използвайте избраната гривна, за да привлече вниманието към изяществото на женската ви китка, красивите ви пръсти и перфектния маникюр. Ръчното изработени гривни от естествен камък са моден аксесоар, който има за цел да допълни и подчертае тоалета и визията ви, да ги направи по-хармонични и пълни. Гривните от Диа Бижу са подходящи за всички: жени, момичета, майки и дъщери.

Една от тенденциите за дамски гривни от естествени камъни на 2017 година е комбинацията от контрастиращи камъни. Добре е да съобразите цвета на камъка според сезона, в който го носите. Плюсът на дамски гривни тази година е, че можете да ги носите по всяко време, а не само на вечерни събития. Модерни гривни с масивни елементи

Модерните гривни имат една отличителна черта – тя съдържа в себе си големи елементи, като масивни камъни например. Този красив аксесоар стои изключително елегантно на рокли, като целия акцент ще падне върху тях. Как да изберем гривна

Да изберете и купите гривна, която точно да пасне на Вашата ръка е трудна задача, особено сред огромното разнообразие, което ни се предлага на пазара. Задачата се усложнява, ако имате и богато въображение, което не може да се спре само на един артикул. Дамските гривни ръчна изработка са ярък и забележителен аксесоар, който е запазена марка на елегантната жена, заедно с чантите, шаловете и портмонетата.

Как обаче да не направите грешка, когато избирате гривна?

За да се ръководите в избора си, трябва да обърнете внимание на следните неща:

  • Стилът на гардероба ви и с какво ще съчетаете аксесоара;
  • Размерът на китката;
  • Материалът, от който е изработена гривната.

Ако водещ фактор в избора ви на гривна е материалът или дизайнът, размерът й трябва да бъде съобразен с дебелината на китката ви. Изключително атрактивни за елегантната китка ще бъдат тънки гривни с интересен дизайн.

Ако обаче ръката ви е по-пълна този избор няма да е най-подходящия за вас, тъй като те само ще подчертаят обема на китката. По-добре е да изберете големи и масивни гривни, които биха прикрили недостатъка ви.

Как да носим гривните

До скоро модните критици смятаха, че е по-правилно гривните да се носят на дясната ръка, тъй като лявата е била отредена на часовниците. Днес обаче все часовниците не са задължителен аксесоар, затова не се обръща внимание на коя ръка сте сложили гривната си. Можете да я носите само на едната, а може да украсите и двете си китки с елегантния аксесоар.

Интернет магазин «Dia Bijou» предлага луксозна бижутерия.

Ръчното изработени гривни на достъпни цени съвсем не са единствения аксесоар, който предлага онлайн магазинът. Тук можете да се снабдите с модерни обеци, пръстени и колиета. Това са елегантни и ръчноизработени бижута с безупречен стил, качество и класа.

Предимства на ДиА Бижу:

  • Бърза доставка;
  • Високо качество на материалите;
  • Винаги актуални модели;
  • Възможност за индивидуална доработка на всяка модел;
  • и не само това.
Покажи:

Сравни продукт (0)

Бърз преглед

Гривна "Air Chocolate"

55лв
Ръчна изработкаЕстествени камъни - Опушен КварцНачин на закопчаване - стоманена закопчалкаОснова - стоманаГаранция 5 годиниБезплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Бърз преглед

Подаръчен Ваучер 35 лв.

35лв
Подаръчен Ваучер на стойност 35 лв.Ваучерът се изпраща в електронен вариант поименно /посочете имената за кого е предназначен ваучера в поле "Коментар"/Заплащането на Ваучера се осъществява по банков път или с паричен превод по ЕконтПри поръчка над 35 лв. подарък Бутиково червено вино Organic Sh..
Бърз преглед

Гривна "Pink&Brown"

55лв
РЪЧНА ИЗРАБОТКАЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ - Гранат и розов кварцОСНОВА - кожаГАРАНЦИЯ 5 ГОДИНИБЕЗПЛАТНА ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА 1 точка по програма "Лоялен клиент" ..
Бърз преглед

Подаръчен Ваучер 50 лв.

50лв
Подаръчен Ваучер на стойност 50 лв.Ваучерът се изпраща в електронен вариант поименно /посочете имената за кого е предназначен ваучера в поле "Коментар"/Заплащането на Ваучера се осъществява по банков път или с паричен превод по ЕконтПри поръчка над 35 лв. подарък Бутиково червено вино Organic Sh..
Бърз преглед

Гривна "Brown"

55лв
РЪЧНА ИЗРАБОТКАЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ - Гранат ОСНОВА - естествена кожаГАРАНЦИЯ 5 ГОДИНИБЕЗПЛАТНА ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Бърз преглед

Двойна Гривна "Кралска" от полускъпоценен камък Цитрин

42лв
Двойна Гривна "Кралска" Двойна Гривна в златно и червеноЕстествен камък - ЦитринСиликонова/разтегателна кордаКопринен пискюлЛого DiA BijouБезплатна подаръчна опаковка1 точка по програма "Лоялен клиент"Енергия на Цитрина:Цитрин известен като камъкът на Късмета, защото спомага на успеха и изобил..
Бърз преглед

Двойна Гривна от Розов Кварц "Барби"

39лв
Двойна Гривна от Розов Кварц "Барби" Двойна Гривна в розово и тюркоазено Ръчна изработка Естествен камък - Розов КварцКристалиКопринена панделка Лого DiA Bijou Основа - силиконова/разтегателна корда Гаранция 5 години Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Л..
Бърз преглед

Подаръчен Ваучер 100 лв.

100лв
Подаръчен Ваучер на стойност 100 лв.Ваучерът се изпраща в електронен вариант поименно /посочете имената за кого е предназначен ваучера в поле "Коментар"/Заплащането на Ваучера се осъществява по банков път или с паричен превод по ЕконтПри поръчка над 35 лв. подарък Бутиково червено вино Orga..
Бърз преглед

Гривна "Black Rainbow"

55лв
РЪЧНА ИЗРАБОТКАЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ - Оникс и Хематит ОСНОВА - естествена кожаГАРАНЦИЯ 5 ГОДИНИБЕЗПЛАТНА ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Бърз преглед

Комплект "Summer Butterfly"

55лв
Комплект "Summer Butterfly" Гривна-Колие в небесно синьо и цикламаОбеци с кристалиРъчна изработка Естествен камък - Ахат Основа - стоманена корда Гаранция 5 години Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Бърз преглед

Гривна "Golden Rainbow"

55лв
РЪЧНА ИЗРАБОТКАЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ - Оникс и Хематит ОСНОВА - естествена кожаГАРАНЦИЯ 5 ГОДИНИБЕЗПЛАТНА ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Бърз преглед

Гривна "TIFFANY"

179лв
Ръчна изработкаКристали СваровскиЯпонско мънисто Toho Основа - стоманаГаранция 5 годиниБезплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Бърз преглед

Гривна "Grey Pinko"

55лв
РЪЧНА ИЗРАБОТКАЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ - Розов КварцОСНОВА - естествена кожаГАРАНЦИЯ 5 ГОДИНИБЕЗПЛАТНА ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Бърз преглед

Гривна "Мароканско сребро" от Кожа и полускъпоценен камък Оникс и Хематит

62лв
Гривна "Мароканско сребро"Ръчна изработкаЕстествени камъни - Оникс и ХематитЕстествена кожаБезплатна подаръчна опаковка1 точка по програма "Лоялен клиент"Енергия на Оникса:Ониксът подпомага за увеличаване на щастие и интуиция Подпомага да се променят лошите навици. Иползва се в помощ на спортисти ..
Бърз преглед

Гривна "Pinko"

55лв
РЪЧНА ИЗРАБОТКАЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ - Розов Кварц, АметистОСНОВА - естествена кожаГАРАНЦИЯ 5 ГОДИНИБЕЗПЛАТНА ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА 1 точка по програма "Лоялен клиент" ..
Показани 1 от 15 | 52 (4 Страници)
style="border-width:0" />