Дамски гривни от полускъпоценни и естествени камъни на добри цени онлайн | Ръчно изработени гривни от естествен камък с гаранция и доставка | DiA Bijou Handmade in Bulgaria

Ръчно изработени гривни от естествени камъни

Една дама да изглежда добре винаги, навсякъде и по всяко време е задача, която може с чиста съвест да се нарече изкуство. Умението правилно да съчетавате бижута като колиета, обеци, брошки, гривни от естествени или полускъпоценни камъни и пръстени е цяла отделна наука, в която е важно да не се повлияете от глобалните модни тенденции, а да се откроявате от останалите.

Този раздел е посветен на жените, които обичат модата и се стремят да допълнят облеклото си със стилни аксесоари. Всяко бижу се откроява по вид, материал на изработка, както и стил.

Гривните на 2017 година

Дамските гривни са моден аксесоар, без който не може нито една жена. Можете да изберете една гривна ръчна изработка, която най-много приляга на стила ви, без значение дали е малка, голяма, украсена с цветя, естествена кожа, шипове, с пайети или декорирана с полускъпоценни камъни. Модата на гривните през 2017 година не ви ограничава в избора. Използвайте избраната гривна, за да привлече вниманието към изяществото на женската ви китка, красивите ви пръсти и перфектния маникюр. Ръчното изработени гривни от естествен камък са моден аксесоар, който има за цел да допълни и подчертае тоалета и визията ви, да ги направи по-хармонични и пълни. Гривните от Диа Бижу са подходящи за всички: жени, момичета, майки и дъщери.

Една от тенденциите за дамски гривни от естествени камъни на 2017 година е комбинацията от контрастиращи камъни. Добре е да съобразите цвета на камъка според сезона, в който го носите. Плюсът на дамски гривни тази година е, че можете да ги носите по всяко време, а не само на вечерни събития. Модерни гривни с масивни елементи

Модерните гривни имат една отличителна черта – тя съдържа в себе си големи елементи, като масивни камъни например. Този красив аксесоар стои изключително елегантно на рокли, като целия акцент ще падне върху тях. Как да изберем гривна

Да изберете и купите гривна, която точно да пасне на Вашата ръка е трудна задача, особено сред огромното разнообразие, което ни се предлага на пазара. Задачата се усложнява, ако имате и богато въображение, което не може да се спре само на един артикул. Дамските гривни ръчна изработка са ярък и забележителен аксесоар, който е запазена марка на елегантната жена, заедно с чантите, шаловете и портмонетата.

Как обаче да не направите грешка, когато избирате гривна?

За да се ръководите в избора си, трябва да обърнете внимание на следните неща:

  • Стилът на гардероба ви и с какво ще съчетаете аксесоара;
  • Размерът на китката;
  • Материалът, от който е изработена гривната.

Ако водещ фактор в избора ви на гривна е материалът или дизайнът, размерът й трябва да бъде съобразен с дебелината на китката ви. Изключително атрактивни за елегантната китка ще бъдат тънки гривни с интересен дизайн.

Ако обаче ръката ви е по-пълна този избор няма да е най-подходящия за вас, тъй като те само ще подчертаят обема на китката. По-добре е да изберете големи и масивни гривни, които биха прикрили недостатъка ви.

Как да носим гривните

До скоро модните критици смятаха, че е по-правилно гривните да се носят на дясната ръка, тъй като лявата е била отредена на часовниците. Днес обаче все часовниците не са задължителен аксесоар, затова не се обръща внимание на коя ръка сте сложили гривната си. Можете да я носите само на едната, а може да украсите и двете си китки с елегантния аксесоар.

Интернет магазин «Dia Bijou» предлага луксозна бижутерия.

Ръчното изработени гривни на достъпни цени съвсем не са единствения аксесоар, който предлага онлайн магазинът. Тук можете да се снабдите с модерни обеци, пръстени и колиета. Това са елегантни и ръчноизработени бижута с безупречен стил, качество и класа.

Предимства на ДиА Бижу:

  • Бърза доставка;
  • Високо качество на материалите;
  • Винаги актуални модели;
  • Възможност за индивидуална доработка на всяка модел;
  • и не само това.
Покажи:

Сравни продукт (0)

Бърз преглед

Гривна от естествена Перла "Blue Tenderness"

64лв
Гривна от естествена Перла "Blue Tenderness" Ръчна изработкаЕстествена Перла КристалиСтомана Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите подходящи Обеци и Шнола за косаЕнергията на камъните:Перлите притежават силн..
Бърз преглед

Гривна от естествена Перла "Different Me"

64лв
Гривна "Different Me" Ръчна изработкаЕстествена Перла КристалиСтомана Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу.Енергията на камъните:Перлите притежават силна женска енергия. Носят в се..
Бърз преглед

Гривна ръчна изработка с кристали Swarovski - "Red Passion"

149лв
Гривна ръчна изработка с кристали Swarovski - "Red Passion", неповторимо допълнение за вечерен тоалет. Ръчна изработкаКристали - Svarowski, сертификат за качествоРазмер - широчината на основата 1,5 см., дължината се регулираОснова - естествен велур  Гаранция 1 годинa Безплатна..
Бърз преглед

Гривна от Оникс и Хематит - "Elizabeth"

42лв
Гривна от Оникс и Хематит - "Elizabeth" , ръчно изработена на три реда, готова да допълни както вечерен така и ежедневен тоалет. С нея няма как да останете незабелязана и вкуса Ви винаги ще възхити околните.Ръчна изработкаПолускъпоцени камъни: Оникс и ХематитОснова и Закопчалка - СтоманаГа..
Бърз преглед

Гривна от Оникс и Хематит - "Champagne"

39лв
Гривна от Оникс и Хематит - "Champagne" , ръчно изработена с атрактивен елемент чаша с кубични Цирконий готова да допълни както вечерен така и ежедневен тоалет. С нея няма как да останете незабелязана и вкуса Ви винаги ще възхити околните.Ръчна изработкаПолускъпоцени камъни: Оникс и Хемати..
Бърз преглед

Гривна от Оникс и Хематит - "Cross"

39лв
Гривна от Оникс и Хематит - "Cross" , ръчно изработена с атрактивни елементи от хематит "кръст" готова да допълни както вечерен така и ежедневен тоалет. С нея няма как да останете незабелязана и вкуса Ви винаги ще възхити околните.Ръчна изработкаПолускъпоцени камъни: Оникс и ХематитОснова ..
Бърз преглед

Гривна ръчна изработка с енергия за вечна Младост от Турмалин "Elixir of Life"

39лв
Гривна ръчна изработка с енергия за вечна Младост от Турмалин "Elixir of Life". Турмалинът съхранява младостта и силата, дава творчески идеи, поглъща излишна енергия.Ръчна изработка Естествен камък - Турмалин  Размер камъни 10 мм  Основа - силиконова корда Гаранция 1 година Безплатна ..
Бърз преглед

Гривна ръчна изработка с енергия за Изобилие от Цитрин "Amalthea"

34лв
Гривна ръчна изработка с енергия за Изобилие от Цитрин "Amalthea"Ръчна изработка Естествен камък - Цитрин Размер камъни 10 мм  Основа - силиконова корда Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"Въздействието на камъни:  Цитpинът изве..
Бърз преглед

Гривна от Лунен камък за Защита и Хармония "Protection"

32лв
Гривна от Лунен камък за Защита и Хармония "Protection"Ръчна изработкаЕстествени камъни: Лунен камъкЧешки кристалСиликонова кордаРазмер на камъни: 10 мм Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент"Въздействие на камъните:Лунният камък е камък на защитат..
Бърз преглед

Гривна от Ахат за щастие и успокоение "Happiness"

32лв
Гривна "Happiness" , изработени от естествен камък Ахат, който носи душевен мир и щастие и отблъсква "злите очи". Също така той е камък на верността. Подарете си символ на Щастие и Спокойствие!Ръчна изработкаЕстествени камъни: АхатЧешки кристалСиликонова кордаРазмер на камъни:..
Бърз преглед

Гривна от Перла и Лапис Лазули - "Blue Fantasy"

55лв
Гривна от Перла и Лапис Лазули - "Blue Fantasy" , ръчно изработена на три реда готова да допълни както вечерен така и ежедневен тоалет. С нея няма как да останете незабелязана и вкуса Ви винаги ще възхити околните.Ръчна изработкаПолускъпоцени камъни: естествена Перла и Лапис ЛазулиЧешки кристалОснов..
Бърз преглед

Гривна "Air Chocolate"

49лв
Ръчна изработкаЕстествени камъни - Опушен КварцНачин на закопчаване - стоманена закопчалкаОснова - стоманаГаранция 1 годинаБезплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Бърз преглед

Гривна "Pink&Brown"

55лв
РЪЧНА ИЗРАБОТКАЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ - Гранат и розов кварцОСНОВА - кожаГаранция 1 годинaБЕЗПЛАТНА ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА 1 точка по програма "Лоялен клиент" ..
Бърз преглед

Гривна "Brown"

55лв
РЪЧНА ИЗРАБОТКАЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ - Гранат ОСНОВА - естествена кожаГаранция 1 годинaБЕЗПЛАТНА ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Бърз преглед

Гривна "Black Rainbow"

55лв
РЪЧНА ИЗРАБОТКАЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ - Оникс и Хематит ОСНОВА - естествена кожаГаранция 1 годинaБЕЗПЛАТНА ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Показани 1 от 15 | 50 (4 Страници)
style="border-width:0" />