Онлайн магазин за диадеми и аксесоари за коса ръчна изработка с камъни | Дамски дизайнерски диадеми и елегантни аксесоари на добри цени | DiA Bijou Handmade in Bulgaria

Аксесоари за коса ръчна изработка: диадеми от Dia Bijou

Днес, наред с всички останали аксесоари за коса, могат да се разграничат диадемите за коса, които се открояват със своята простота и функционалност. Много от известните дизайнери ги включват в колекциите си от бижута. Те са чудесно допълнение към всяка визия. В модата на диадемите се променя материала, ширината или цвета, но същността си остава същата. Въпреки всичко задължително трябва да се обърне внимание на това дали избрания от вас модел е подходящ за ситуацията.

Красивата диадема за коса с камъни или цаетя не са просто аксесоар, който ще държи косата ви в определена позиция, но и ще бъде елементът, който ще завърши визията ви. В гардероба на всяка дама, подвластна на модата могат да се видят разнообразни аксесоари за коса, с камъни, перли, цветя, подходящи за всякакви случаи, които акцентират на елегантността и са допълнение към образа на всяко момиче. При носенето им дължината на косата няма никакво значение.

Огромният избор на аксесоари, който съществува на пазара дават възможност на жената да не се ограничава в своето въображение, а да подчертае индивидуалността си.

Красива по всяко време

Съвременната жена знае, че имиджа е основният компонент на успеха и поради тази причина е важно винаги и във всяка ситуация да се чувствате уверени в себе си. Затова нито един аксесоар не е за подценяване – от чантата до стилната прическа. И докато някои смятат, че прическа се прави само на определени поводи, за други тя е неизменна част от ежедневието. Спретната коса придава изискан вид, а украсена с ръчноизработени продукти създават положително впечатление.

Диадеми за коса от DiaBijou

В онлайн магазина на Dia Bijou може да закупите ръчно изработени диадеми за дълга и къса коса на добри цени, които са подходящи за всеки случаи като започнете от обикновени, ежедневни и стигнете до диадеми за официални събития.

В момента на пазара изключително актуални са ръчно изработените дамски диадеми, украсени с цветя и камъни. Цветята трябва да бъдат големи и ярки, но в същото време и елегантни.

Как правилно да се обличаме и да носим диадемите за коса

Диадемите за коса са подходящи за всеки тип лице и дължина на косата. Ако не знаете как да ги носите, ви предлагаме няколко варианта. Този аксесоар за коса може да е допълнение не само на пусната коса, а да го слагате дори когато косата ви да е вързана на опашка, плитка или на каквато и да било прическа. Едно от предимствата им е, че не са сложни за поставяне за разлика от поставянето на фиби или ластици. Зле поставени, те могат да съсипят прическата ви и да оскубят косата, а диадемите могат да се слагат и махат лесно и без да попречат на прическата.

Диадемите никога не са излизали от мода като чудесно допълнение към стила ви. Сменят се единствено модните цветове, материалът, от който са направени, ширината или украшенията. Въпреки всичко трябва да прецените дали изборът ви на лента отговаря на повода, на който ще присъствате.

Избор на диадема

Черните, белите и кафявите са подходящи почти за всички случаи и облекло. Ако искате да отговарят на бизнес облеклото ви, заложете на изчистените модели, които не са много широки. Младите момичета могат да не се ограничават в избора си и да експериментират, докато по-възрастните дами трябва да бъдат съобразителни както с дебелината, така и с украшенията и цвета.

Предимства на ДиА Бижу:

  • Бърза доставка във всички градове: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе и други;
  • Високо качество на материалите;
  • Винаги актуални модели;
  • Възможност за индивидуална доработка на всяка модел;
  • и не само това.
Покажи:

Сравни продукт (0)

Бърз преглед

Диадема "Царица"

37лв
Ръчна изработка Кристали Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу. ..
Бърз преглед

Диадема "Блясък"

35лв
Ръчна изработка Кристали Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу. ..
Бърз преглед

Диадема "Бяла Роза"

35лв
Ръчна изработка Кристали и рози Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу. ..
Бърз преглед

Гребен от Естествена Перла и Кристали "Different Me"

59лв
Гребен "Different Me" Ръчна изработкаЕстествена Перла КристалиСтомана Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу.Енергията на камъните:Перлите притежават силна женска енергия. Носят в се..
Бърз преглед

Сватбен венец от естествена Перла и Кристали "Нежност"

139лв
Сватбен венец "Нежност" Ръчна изработкаЕстествена Перла КристалиСтомана Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 2 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу.Енергията на Перлата:Перлите притежават силна женска енергия. Носят в се..
Бърз преглед

Гребен от Перла, Седеф и Кристали "Глория"

59лв
Гребен "Глория" Ръчна изработкаИзкуствена ПерлаСедеф КристалиСтоманаГаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу.Енергията на Седефа:Седефът внася мир в семейната среда, подобрява интуицията и..
Бърз преглед

Диадема от Перла и Хематит "Fantasy"

49лв
Диандема "Fantasy" Ръчна изработкаЕстествена ПерлаХематит с цвят розово злато Изкуствени РозичкиСтомана Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу.Енергията на камънитеПерлите притежават си..
Бърз преглед

Гребен от Розов кварц, Хематит и Кристали "Flower"

69лв
Гребен "Flower" е много нежен аксесоар предпочитан от булки и не само. Той ще украси една Дама както в деня за сватбата й така и в деня на друго официално събитие. Ръчна изработкаРозов кварцПерла, изкуственаХематит КристалиСтомана Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 т..
Бърз преглед

Шнола за коса от Перла и Хематит "Tenderness"

49лв
Шнола за коса "Tenderness" Ръчна изработкаЕстествена ПерлаХематитОснова на шнолата - стомана в сребрист цвятРазмер - дължина 9,5 см. Подходяща и за по-тънка коса Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички..
Бърз преглед

Брошка от Розов кварц, Хематит и Кристали "Flower"

52лв
Брошка "Flower" Ръчна изработкаРозов кварцХемaтит КристалиСтомана Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу.Енергията на камъните:Хематит носи енергията на заземяване и стабилизара..
Бърз преглед

Фиба за коса от Хематит "Tenderness"

24лв
Фиба за коса "Tenderness" Ръчна изработкаХематитОснова на фибата - стомана в сребрист цвят Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка при поръчка над 25 лв.  1 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу.Енергията на камъните:Хемат..
Бърз преглед

Шнола за коса от Кристали " EverGreen Style"

45лв
Шнола за коса "EverGreen Style" Ръчна изработкаКристали - кристално стъкло, много бляскавиОснова на шнолата - стомана в сребрист цвятРазмер - дължина 9,5 см. Подходяща и за по-тънка коса Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент"Шнолата мо..
Бърз преглед

Диадема "Evergreen"

44лв
Диадема "Evergreen" Изработена от бляскави кристалиРъчна изработка Кристали -  кристално стъкло, много бляскавоОснова - стоманена диадема в черно Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"Диадемата може да се изработи и с кристали Сваро..
Бърз преглед

Шнола за коса от Кристали "Red Passion"

45лв
Шнола за коса "Red Passion"Ръчна изработкаКристали - кристално стъкло, много бляскавиОснова на шнолата - стомана в сребрист цвятРазмер - дължина 9,5 см. Подходяща и за по-тънка коса Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент"Шнолата може да се и..
Бърз преглед

Диадема "Red Passion"

44лв
Диадема "Red Passion" Изработена от бляскави кристалиРъчна изработка Кристали -  кристално стъкло, много бляскавоОснова - стоманена диадема в черно Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"Диадемата може да се изработи и с кристал..
Показани 1 от 15 | 17 (2 Страници)
style="border-width:0" />