Онлайн магазин за диадеми и аксесоари за коса ръчна изработка с камъни | Дамски дизайнерски диадеми и елегантни аксесоари на добри цени | DiA Bijou Handmade in Bulgaria

Аксесоари за коса ръчна изработка: диадеми от Dia Bijou

Днес, наред с всички останали аксесоари за коса, могат да се разграничат диадемите за коса, които се открояват със своята простота и функционалност. Много от известните дизайнери ги включват в колекциите си от бижута. Те са чудесно допълнение към всяка визия. В модата на диадемите се променя материала, ширината или цвета, но същността си остава същата. Въпреки всичко задължително трябва да се обърне внимание на това дали избрания от вас модел е подходящ за ситуацията.

Красивата диадема за коса с камъни или цаетя не са просто аксесоар, който ще държи косата ви в определена позиция, но и ще бъде елементът, който ще завърши визията ви. В гардероба на всяка дама, подвластна на модата могат да се видят разнообразни аксесоари за коса, с камъни, перли, цветя, подходящи за всякакви случаи, които акцентират на елегантността и са допълнение към образа на всяко момиче. При носенето им дължината на косата няма никакво значение.

Огромният избор на аксесоари, който съществува на пазара дават възможност на жената да не се ограничава в своето въображение, а да подчертае индивидуалността си.

Красива по всяко време

Съвременната жена знае, че имиджа е основният компонент на успеха и поради тази причина е важно винаги и във всяка ситуация да се чувствате уверени в себе си. Затова нито един аксесоар не е за подценяване – от чантата до стилната прическа. И докато някои смятат, че прическа се прави само на определени поводи, за други тя е неизменна част от ежедневието. Спретната коса придава изискан вид, а украсена с ръчноизработени продукти създават положително впечатление.

Диадеми за коса от DiaBijou

В онлайн магазина на Dia Bijou може да закупите ръчно изработени диадеми за дълга и къса коса на добри цени, които са подходящи за всеки случаи като започнете от обикновени, ежедневни и стигнете до диадеми за официални събития.

В момента на пазара изключително актуални са ръчно изработените дамски диадеми, украсени с цветя и камъни. Цветята трябва да бъдат големи и ярки, но в същото време и елегантни.

Как правилно да се обличаме и да носим диадемите за коса

Диадемите за коса са подходящи за всеки тип лице и дължина на косата. Ако не знаете как да ги носите, ви предлагаме няколко варианта. Този аксесоар за коса може да е допълнение не само на пусната коса, а да го слагате дори когато косата ви да е вързана на опашка, плитка или на каквато и да било прическа. Едно от предимствата им е, че не са сложни за поставяне за разлика от поставянето на фиби или ластици. Зле поставени, те могат да съсипят прическата ви и да оскубят косата, а диадемите могат да се слагат и махат лесно и без да попречат на прическата.

Диадемите никога не са излизали от мода като чудесно допълнение към стила ви. Сменят се единствено модните цветове, материалът, от който са направени, ширината или украшенията. Въпреки всичко трябва да прецените дали изборът ви на лента отговаря на повода, на който ще присъствате.

Избор на диадема

Черните, белите и кафявите са подходящи почти за всички случаи и облекло. Ако искате да отговарят на бизнес облеклото ви, заложете на изчистените модели, които не са много широки. Младите момичета могат да не се ограничават в избора си и да експериментират, докато по-възрастните дами трябва да бъдат съобразителни както с дебелината, така и с украшенията и цвета.

Предимства на ДиА Бижу:

  • Бърза доставка във всички градове: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе и други;
  • Високо качество на материалите;
  • Винаги актуални модели;
  • Възможност за индивидуална доработка на всяка модел;
  • и не само това.
Покажи:

Сравни продукт (0)

Бърз преглед

Диадема "Царица"

37лв
Ръчна изработка Кристали Гаранция 5 години Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу. ..
Бърз преглед

Подаръчен Ваучер 35 лв.

35лв
Подаръчен Ваучер на стойност 35 лв.Ваучерът се изпраща в електронен вариант поименно /посочете имената за кого е предназначен ваучера в поле "Коментар"/Заплащането на Ваучера се осъществява по банков път или с паричен превод по ЕконтПри поръчка над 35 лв. подарък Бутиково червено вино Organic Sh..
Бърз преглед

Сватбен венец от естествена Перла и Кристали "Нежност"

99лв
Сватбен венец "Нежност" Ръчна изработкаЕстествена Перла КристалиСтомана Гаранция 5 години Безплатна подаръчна опаковка 2 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу.Енергията на Перлата:Перлите притежават силна женска енергия. Носят в се..
Бърз преглед

Гребен от Перла, Седеф и Кристали "Глория"

30лв
Гребен "Глория" Ръчна изработкаИзкуствена ПерлаСедеф КристалиСтомана Гаранция 5 години Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу.Енергията на Седефа:Седефът внася мир в семейната среда, подобрява интуиция..
Бърз преглед

Диадема "Блясък"

35лв
Ръчна изработка Кристали Гаранция 5 години Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу. ..
Бърз преглед

Подаръчен Ваучер 50 лв.

50лв
Подаръчен Ваучер на стойност 50 лв.Ваучерът се изпраща в електронен вариант поименно /посочете имената за кого е предназначен ваучера в поле "Коментар"/Заплащането на Ваучера се осъществява по банков път или с паричен превод по ЕконтПри поръчка над 35 лв. подарък Бутиково червено вино Organic Sh..
Бърз преглед

Диадема "Бяла Роза"

35лв
Ръчна изработка Кристали и рози Гаранция 5 години Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу. ..
Бърз преглед

Подаръчен Ваучер 100 лв.

100лв
Подаръчен Ваучер на стойност 100 лв.Ваучерът се изпраща в електронен вариант поименно /посочете имената за кого е предназначен ваучера в поле "Коментар"/Заплащането на Ваучера се осъществява по банков път или с паричен превод по ЕконтПри поръчка над 35 лв. подарък Бутиково червено вино Orga..
Бърз преглед

ДИАДЕМА "MOCHA"

69лв
Ръчна изработка Естествени камъни - Ахат Кристали Японско мънисто Toho Гаранция 5 години Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу. ..
Бърз преглед

ДИАДЕМА "BLUE MARINE"

64лв
Ръчна изработка Естествени камъни - Ахат, естествена Перла Кристали Японско мънисто Toho Гаранция 5 години Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу. ..
Бърз преглед

ДИАДЕМА "QUEEN"

73лв
Ръчна изработкаЕстествени камъни - Оникс, червен КоралКристали  Японско мънисто Toho Гаранция 5 годиниБезплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Бърз преглед

ДИАДЕМА "ROSE"

54лв
Ръчна изработкаЕстествени камъни - Розов Кварц, АхатКристали  Японско мънисто Toho Гаранция 5 годиниБезплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Бърз преглед

ДИАДЕМА "PERL&ROSE"

79лв
Ръчна изработкаЕстествени камъни - Естествена ПерлаКристали  Японско мънисто Toho Гаранция 5 годиниБезплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"..
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
style="border-width:0" />