Как да изберем подходящи обеци? | DiA Bijou Handmade in Bulgaria
Как да изберем подходящи обеци?

Как да изберем подходящи обеци?
December 27th, 2016, Анастасия,

Обецити са най-дребният, но със сигурност един от най-важният аксесоар за една жена. Можете да изберете обеците не само според формата на лицето ви, но и според цвета на очите, прическата, облеклото или събитието, на което присъствате. Семплите бижута може да използвате за ежедневието си, а по-забавните и закачливи оставете за вечерните партита и клубове.

Основният критерии обаче, по който да изберете този дребен, но важен аксесоар, е формата на лицето, тъй като те са най-близко до него и веднага привличат вниманието. Изборът е огромен, затова ще се опитаме максимално да ви улесним.

Обеците за кръгло лице

За кръгло лице определено най-добрият избор са дългите обеци, защото по този начин те ще придадат по-продълговата форма. Не е препоръчително да залагате на аксесоара с кръгли форми. По-подходящо е да заложите на такива, които имат тясна и продълговата визия, за да омекотите заострените черти на брадичката си и да не изглежда лицето ви още по-кръгло. В тази връзка добър избор са Blue Orhid, който се предлага в червен и син цвят. Друг подходящ избор в случая са и обеците Nadya, които ще паснат идеално на тази форма на лицето.


Обеците за триъгълно лице

Триъгълното лице има остри форми, които трябва да се стремите да омекотите като се възползвате от предимствата на големи, овални бижута, но да не бъдат прекалено дълги. Обеците Bundle ще ви свършат идеална работа, като можете да заложите на бях за всеки повод.


Обеците за сърцевидно лице

За сърцевидно лице най-подходящи са обеците със широка долна част. Можете да се спрете също и на такива, които имат продълговата форма или пирамида, като идеята е обеците да компенсира по-тясната част на лицето и да намали по-широката. Избягвайте късите, защото няма да подхождат на лицето ви, а ще подчертават неговата форма. Чудесно би ви стоял моделът Emmanuelle - Blue. Estir също ще допълнят идеално чаровното ви излъчване.


Обеците за продълговато лице

На продълговато лице биха подхождали къси обеци с формата на триъгълник или кръгли такива. Висящите не са най-добрият избор, който можете да направите в случая, защото ще издължат визуално лицето ви още повече. Обеците Perl, Air Chocolate, както и Dragonfly са създадени специално за вас.


Обеците за квадратно лице

Ъгловите форми на квадратното лице може да смекчите като се разкрасите с обеци, които имат формата на капки, както и халки или такива с формата на капки. Като цяло можете да слагате почти всякакви форми, но категорично избягвайте квадратните обеци или такива, който имат ъглова визия. Моделът Bastet и Flo ще ви придадат стил и класа.


Обеците на овално лице

Жените, които имат овална форма на лицето са най-облагодетелствани, защото на такъв тип лице пасват почти всички видове обеци. Добре биха стояли халки или меки, елегантни бижута. Можете да ги подбирате и според прическата ви в момента. Късата прическа или прибраната коса би стояла чудесно с обеци на топчета, а дългата коса се комбинира чудесно с обеци, които имат висулки по себе си. В случая може да заложите на обеците White orchid или Blue perl. Обеците Isis също биха подхождали на тази визия.


style="border-width:0" />