ДИА БИЖУ НА ТРИ! | DiA Bijou Handmade in Bulgaria
ДИА БИЖУ НА ТРИ!

ДИА БИЖУ НА ТРИ!
December 8th, 2016, Анастасия, 0 Коментари

Три години откакто се роди и осъществи идеята ДиА Бижу. Партито бе отпразнувано в тесен приятелски кръг и на любимо място - Towers Galery. Изтънчена обстановка, стил, красота и блясък – с това Диа Бижу за пореден път затвърди мястото си на българския пазар като марката, предлагаща достъпен ръчно изработен лукс за модерната градска работеща жена. Гостите пристигаха с много и красиви цветя и с пожелания за много въображение и работа занапред.

На третия рожден ден на Диа Бижу, за пръв път пред публика беше представена и новата колекция. В приветствието си към гостите Стаси разказа, че колекцията е вдъхновена от работещите жени, затова тя ще е и в две части – за жената в ежедневието, и за жената, извън офиса, за изискани коктейли и за блясък в предстоящите празници. Не са забравени и мъжете - за тях ще има няколко базови модела и повечето неща ще се изработват по поръчка и индивидуални желания.

Всички гости на събитието имаха възможност да изберат от колекцията подходящото бижу за своя тоалет и да го носят по време на събитието. Да ви признаем – пред огледалото се чакаше на опашка, но определено си заслужаваше. А по-нетърпеливите преминаха директно към снимки и селфита.

На партито бе и красивата Олга (дамата посредата), едно от рекламните лица в последната колекция на Диа Бижу.

И на рожден ден като на рожден ден! Диа Бижу раздаде тооолкова много подаръци! Бяха изтеглени печелившите от томболата на Диа Бижу, чиито участия бяха заявени на онлайн страницата diabijou.bg. Подаръци имаше и за всички присъстващи на събитието! И те определено им харесаха!

Кулминация на празника беше тортата – олицетворение на изяществото и вкуса, които предлагат Диа, но с разликата, че наистина можехме да си я хапнем. Да ви разкажем ли колко беше вкусна?

Изключително топла атмосфера и много усмивки, под този знак премина вечерта. Снимахме се за спомен и пожелахме на Диа Бижу още повече да ни радва с творенията си!

Какво ни каза Диа? Ами ето:

„Целуваме Ви и Ви благодарим за всичко, скъпи приятели!”

style="border-width:0" />