Гаранция на всички бижута от ДиА! | DiA Bijou Handmade in Bulgaria
21/03/2016 OUTLET на Ваше разположение!

1 година гранция

Много обичаме да творим и уважаваме труда си. Също така за нас е много важно бижутата закупени от нас да носят радост на нашите клиенти колкото може повече във времето. Поради тази причина даваме гаранция на всичко изработено от нас 1 година. 

Гаранцията покрива:

  • Скъсването 
  • Потъмняването на елементи
  • Желанието на клиента да скъси/удължи закупения продукт

Всичко това е абсолютно безплатно! 

Предлагаме и поправка на бижута, които не са наше производство. Тази услуга се заплаща в зависимост от необходимия труд и вложени материали. 

Транспортните услуги и в двете посоки се поемат от клиента. 


ВАЖНО ДА ЗНАЕТЕ!

Естествените камъни могат да бъдат мокрени с вода, но не е желателно да се къпете с тях. Изключение от правилото прави - естествената перла. 

Елементите, които не са от сребро могат да променят цвета си в случай на непрекъснато мокрене с: вода, парфюм и други козметични средства. Силиконовата/разтегателна корда губи еластичността си, когато е в постоянен контакт с вода. Ваксовата корда (използваме я най-често за изработка на мъжките гердани) се захабява и изтърква за 7-8 месеца. В този случай препоръчваме на нашите клиенти кордата да бъде сменена след този времеви интервал, преди изделието да се скъса. 

СЪВЕТ

Естествените камъни както дават енергията така и я приемат. След стресовата ситуация за Вас изплакнете Вашето бижу под течаща вода и грижовно подсушете с кърпа за да освободите камъните от негативната енергия. 

Носете с полза, удоволствие и стил всяко наше творение! 

С любов,

Екип ДиА Бижу. 


 

Flickr photos

style="border-width:0" />