Онлайн магазин за диадеми и аксесоари за коса ръчна изработка с камъни | Дамски дизайнерски диадеми и елегантни аксесоари на добри цени | DiA Bijou Handmade in Bulgaria

Аксесоари за коса ръчна изработка: диадеми от Dia Bijou

Днес, наред с всички останали аксесоари за коса, могат да се разграничат диадемите за коса, които се открояват със своята простота и функционалност. Много от известните дизайнери ги включват в колекциите си от бижута. Те са чудесно допълнение към всяка визия. В модата на диадемите се променя материала, ширината или цвета, но същността си остава същата. Въпреки всичко задължително трябва да се обърне внимание на това дали избрания от вас модел е подходящ за ситуацията.

Красивата диадема за коса с камъни или цаетя не са просто аксесоар, който ще държи косата ви в определена позиция, но и ще бъде елементът, който ще завърши визията ви. В гардероба на всяка дама, подвластна на модата могат да се видят разнообразни аксесоари за коса, с камъни, перли, цветя, подходящи за всякакви случаи, които акцентират на елегантността и са допълнение към образа на всяко момиче. При носенето им дължината на косата няма никакво значение.

Огромният избор на аксесоари, който съществува на пазара дават възможност на жената да не се ограничава в своето въображение, а да подчертае индивидуалността си.

Красива по всяко време

Съвременната жена знае, че имиджа е основният компонент на успеха и поради тази причина е важно винаги и във всяка ситуация да се чувствате уверени в себе си. Затова нито един аксесоар не е за подценяване – от чантата до стилната прическа. И докато някои смятат, че прическа се прави само на определени поводи, за други тя е неизменна част от ежедневието. Спретната коса придава изискан вид, а украсена с ръчноизработени продукти създават положително впечатление.

Диадеми за коса от DiaBijou

В онлайн магазина на Dia Bijou може да закупите ръчно изработени диадеми за дълга и къса коса на добри цени, които са подходящи за всеки случаи като започнете от обикновени, ежедневни и стигнете до диадеми за официални събития.

В момента на пазара изключително актуални са ръчно изработените дамски диадеми, украсени с цветя и камъни. Цветята трябва да бъдат големи и ярки, но в същото време и елегантни.

Как правилно да се обличаме и да носим диадемите за коса

Диадемите за коса са подходящи за всеки тип лице и дължина на косата. Ако не знаете как да ги носите, ви предлагаме няколко варианта. Този аксесоар за коса може да е допълнение не само на пусната коса, а да го слагате дори когато косата ви да е вързана на опашка, плитка или на каквато и да било прическа. Едно от предимствата им е, че не са сложни за поставяне за разлика от поставянето на фиби или ластици. Зле поставени, те могат да съсипят прическата ви и да оскубят косата, а диадемите могат да се слагат и махат лесно и без да попречат на прическата.

Диадемите никога не са излизали от мода като чудесно допълнение към стила ви. Сменят се единствено модните цветове, материалът, от който са направени, ширината или украшенията. Въпреки всичко трябва да прецените дали изборът ви на лента отговаря на повода, на който ще присъствате.

Избор на диадема

Черните, белите и кафявите са подходящи почти за всички случаи и облекло. Ако искате да отговарят на бизнес облеклото ви, заложете на изчистените модели, които не са много широки. Младите момичета могат да не се ограничават в избора си и да експериментират, докато по-възрастните дами трябва да бъдат съобразителни както с дебелината, така и с украшенията и цвета.

Предимства на ДиА Бижу:

  • Бърза доставка във всички градове: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе и други;
  • Високо качество на материалите;
  • Винаги актуални модели;
  • Възможност за индивидуална доработка на всяка модел;
  • и не само това.
Покажи:

Сравни продукт (0)

Бърз преглед

Диадема "Царица"

37лв
Ръчна изработка Кристали Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу. ..
Бърз преглед

Диадема "Glitter"

49лв
Ръчна изработка Кристали Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу. ..
Бърз преглед

Диадема "Бяла Роза"

35лв
Ръчна изработка Кристали и рози Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу. ..
Бърз преглед

Диадема "Blue Sky"

35лв
Диадема "Blue Sky" Изработена от бляскави кристалиРъчна изработка Кристали -  кристално стъкло, много бляскавоОснова - стоманена диадема в сребристоГаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"  Тук може да видите всички би..
Бърз преглед

Диадема от Перла и Хематит "Fantasy"

49лв
Диандема "Fantasy" Ръчна изработкаЕстествена ПерлаХематит с цвят розово злато Изкуствени РозичкиСтомана Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу.Енергията на камънитеПерлите притежават си..
Бърз преглед

Диадема "Evergreen"

44лв
Диадема "Evergreen" Изработена от бляскави кристалиРъчна изработка Кристали -  кристално стъкло, много бляскавоОснова - стоманена диадема в черно Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"Диадемата може да се изработи и с кристали Сваро..
Бърз преглед

Диадема "Red Passion"

44лв
Диадема "Red Passion" Изработена от бляскави кристалиРъчна изработка Кристали -  кристално стъкло, много бляскавоОснова - стоманена диадема в черно Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент"Диадемата може да се изработи и с кристал..
Бърз преглед

Тиара "The Queen"

229лв
Тиара "The Queen" ръчно нашита с перли, мъниста и кристали. Неповторим аксесоар за допълване на булченски тоалет. Ръчна изработкаКристали - високо качествоИзкуствена ПерлаГаранция 1 годинаБезплатна подаръчна опаковка3 точки по програма "Лоялен клиент"Декларация за поверителност и ре..
Бърз преглед

Диадема "Gerbera"

49лв
Диадема ръчна изработка с кристали - "Gerbera", неповторимо допълнение за летен тоалет. Ръчна изработкаКристали - високо качествоОснова - стоманаГаранция 1 годинаБезплатна подаръчна опаковка1 точки по програма "Лоялен клиент"Комбинирай с подходящи ОбециДекларация за поверителност и рекламацииТу..
Бърз преглед

Диадема от естествена перла - извор на женствеността, "Golden Pearl"

49лв
Диадема ръчна изработка с кристали - "Golden Pearl", неповторимо допълнение за летен тоалет. Ръчна изработкаКристали - високо качествоЕстествена ПерлаОснова - стоманаГаранция 1 годинаБезплатна подаръчна опаковка1 точки по програма "Лоялен клиент"Комбинирай с подходящи ОбециДекларация за поверит..
Бърз преглед

Венец за коса "Veronica"

89лв
Венец за коса "Veronica", иработена от Перла и естетствени камъни. Неповторим аксесоар за допълване на булченски тоалет. Венеца се фиксира в задната част на главата с метални гребени. Ръчна изработкаЕстествен камък - Хематит цвят розово златоЕстествена ПерлаГаранция 1 годинаБезплатн..
Бърз преглед

Коронка "Juliet"

79лв
Коронка "Juliet", иработена от Перла и кристали. Неповторим аксесоар за допълване на булченски тоалет. Ръчна изработкаКристали - високо качествоИзкуствена ПерлаГаранция 1 годинаБезплатна подаръчна опаковка2 точки по програма "Лоялен клиент"Декларация за поверителност и рекламацииТук..
Бърз преглед

Лента за вплитане "Tenderness"

49лв
Лента за вплитане "Tenderness",  изработена от Перла и кристали. Лентата се вплита в прическата и се фиксира по лесен начин. Неповторим аксесоар за допълване на булченски тоалет. Ръчна изработкаКристали - високо качествоИзкуствена ПерлаГаранция 1 годинаБезплатна подаръчна опако..
Бърз преглед

Шнола за коса от Перла и Хематит "Tenderness"

49лв
Шнола за коса "Tenderness" Ръчна изработкаЕстествена ПерлаХематитОснова на шнолата - стомана в сребрист цвятРазмер - дължина 9,5 см. Подходяща и за по-тънка коса Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички..
Бърз преглед

Шнола за коса от Кристали " EverGreen Style"

45лв
Шнола за коса "EverGreen Style" Ръчна изработкаКристали - кристално стъкло, много бляскавиОснова на шнолата - стомана в сребрист цвятРазмер - дължина 9,5 см. Подходяща и за по-тънка коса Гаранция 1 годинa Безплатна подаръчна опаковка 1 точки по програма "Лоялен клиент"Шнолата мо..
Показани 1 от 15 | 30 (2 Страници)
style="border-width:0" />